Buy tickets for: Hængekøjekoncert: Magnus Grilstad (Heimatt)


Time:Friday, March 06, 2020,
7:00 PM
Location:Køge Museum
Nørregade 4, 4600 Køge
Om arrangementet:
HÆNGEKØJEKONCERT: MAGNUS GRILSTAD (HEIMATT)

Fredag d. 6. marts gæster den dansk-norske frontmand fra indie/folk-pop bandet, Heimatt, Magnus Grilstad, Køge Museums idylliske og atmosfæriske hængekøjesal til en fuldakustisk intimkoncert i museet historiske rammer. Til koncerten kan du drømme dig væk til fjerne sandstrande, dybblå oceaner og mørkegrønne skovbunde, mens du til lyden af underfundig, smuk og poetisk musik, slænger dig i en hængekøje og glemmer tid, rum og sted.

Koncerten er en del af en forårskoncertrække på Køge Museum kaldet hængekøjekoncerter, hvor du vil kunne opleve udvalgte musiknavne fra det danske vækstlag.

MAGNUS GRILSTAD (HEIMATT): TILBAGE EFTER FLERE ÅRS PAUSE

Er du ægte Heimatt-fan, har du nu muligheden for igen at opleve manden med den skarpe skandinaviske stemme, Magnus Grilstad, når Heimatt-bagmanden efter flere års pause fra musikscenen gæster Køge Museum. Med fængslende sange og en musikalsk lyd, der henleder tankerne på det britiske folk-rock band, Mumford & Sons, har Magnus Grilstad og resten af Heimatt-gruppen da også gjort sig livligt bemærket rundt om i det danske land, der blandt andet har budt på koncerter på Roskilde Festival, SmukFest, SPOT og mange flere.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Sted og adresse: Køge Museum, Nørregade 4, 4600 Køge (hængekøjesalen)
Pris i forsalg: 110 kr. (+billetgebyr)
Pris i døren: 120 kr.
Dørene er åbne mellem: 19.00 - 20.15
Show: 20.30 - 21.15

Pladser: Hængekøjer (Køge Museum råder over et begrænset antal hængekøjer) / siddepladser - begge unummereret efter først til mølle.

Øvrigt: Drikkevarer kan købes i museet. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer.
Bemærk: Der er ikke elevator på Køge Museum.